Solros igen

augusti 29th, 2014

Nu har solrosen som samsas med mina squashplantor också slagit ut. Den är inte den högsta, kommer bara på en tredje plats. Men den är lika kraftig som den högsta. Och mot dagens klarblå himmel ser blomman nästan inte verklig ut.

027

 

028

2 Responses to “Solros igen”

  1. Ann-Sofie skriver:

    DET var ingen dålig solros det. Vet du vilken sort det är? Jag satte ‘Kong’ i år. De är inte alls så stora som jag hoppades. Vill nog byta till nästa år.

    • KataM skriver:

      Titan, köpt hos Impecta. Det ska sägas att alla inte blev lika stora. Som ett experiment har jag planterat dem på olika ställen i trädgården och ett par av dem är betydligt mindre. Kul att se hur mycket jord och läge faktiskt betyder.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu