Så där ja!

september 4th, 2014

Nu verkar bloggen ha tagit sig ur sitt zombieliknande tillstånd. Skönt – det är så trist när det krånglar.

Idag har jag målat fasad. Pappa tog på sig tråkjobbet med att tvätta den när han var här för ett par veckor sedan. Men så kom det regn och regn och regn. Och när vädret bättrade sig var jag för trött för att torka ta fram penseln. Men idag tog jag mig i kragen. Hoppas ha energi nog för en andra strykning i morgon. Hela huset ska målas om med tiden, men jag tar en bit i taget låter det ta några år. Då blir det varken för mycket arbete eller för stor konstnad på en gång.

001

One Response to “Så där ja!”

  1. Anette skriver:

    Undrar om man kan få låna din pappa ett tag? Han verkar vara väldigt bra att ha många gånger :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu