Söndagsbrak

september 21st, 2014

Skulle ta en bok ur min älskade bokvagga när det plötsligt sa brak och halva botten ramlade ur.

002

 

 

Den hade gått upp i limningen – bokstavligt talat. För bottenplattan bestod av två brädor jag limmat ihop och nu efter sisådär fyrtio år gav fogen upp.

Jag gjorde den i slöjden på mellanstadiet och den har hängt med genom alla år sedan dess. Hur praktisk som helst och alldeles lagom stor. Den har stått på skrivbord, på golvet och nu på köksbänken och jag vill inte vara utan den. Tack och lov tror jag att den ska gå att fixa. Lite nytt lim och en förstärkning undertill borde göra susen.

One Response to “Söndagsbrak”

  1. Cecilia skriver:

    Bra att du vet hur den är gjord! Skönt med saker som följt med så länge.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu