Färdig. Nästan.

oktober 3rd, 2014

Nu är jackan färdigstickad. Färdigstickad, alltså. Monteringen är kvar och den känns lite läskig. Alla garnändar som blivit vid mönsterpartiet, ska enligt beskrivningen träs över på framsidan och sys fast samtidigt som man låser maskorna vid sidan av maskraden som ska klippas upp. Jag förstår idén, men är lite orolig för hur väl jag ska kunna genomföra den. Jag har gjort arbetet på ena sidan.

010

Nu ska jag ta mig an den andra, men sömnaden tror jag får vänta till i morgon. Eller på söndag. Eller någon dag då jag vågar.  Dumt det här, det blir ju inte mindre läskigt av att dra på det. ;-) Men det är nog bra om jag är pigg när jag tar mig an det, och just nu är jag rätt trött. För jag har gjort en hel del idag. Donat i trädgården, torkat tomater och skördat de mogna paprikor jag hade och fryst in. Det kan räcka för en dag. Nu tar jag kväll.

003

2 Responses to “Färdig. Nästan.”

  1. Cecilia skriver:

    Väldigt snygg jacka i vardande och underbar röd-gul bild under!

  2. Anette skriver:

    Den jackan kommer att bli såååå snygg. Och början på mössan har jag åxå tjuvkikat på :-) . En dag mycket snart kommer du att känna JA nu gör jag den klar!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu