Nytt på stickorna

oktober 27th, 2014

Jag har länge tänkt sticka ett par halvvantar, men har inte kunnat bestämma mig för för vilka. Men så häromdagen läste jag det här blogginlägget och då visste jag! Så det blev att beställa boken Vantar för alla årstider på biblioteket och härom dagen kunde jag hämta den. En väldigt inspirerande bok, måste jag säga. Massor med fina vantar och halvvantar för allt från sommarbröllop till vinterrusk.

Jag rotade runt lite i mitt garnlager och hittade ett garn i rätt tjocklek. Färgerna är inte lika fantastiska som de på i bloggen, men fina nog. Och färgerna passar min garderob rätt bra.

Det är roligt det här. Vantar har jag inte stickat sedan slöjden på högstadiet och då fick jag ena tummen mitt i handen. Hoppas det går bättre den här gången. ;-)

001

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu