Väl rustad

november 24th, 2014

Jag har en julljusstake som kräver Liljeholmens lykt- och lucialjus. Förra året brände jag upp dem jag hade innan julen var slut och trots idogt letande fanns inga att uppbringa i hela Vadstena. (Observera att jag motstod frestelsen att skriva att jag letade med ljus och lykta. ;-) )

Nu när julen närmar sig, kom jag faktiskt ihåg att nya ljus behövde införskaffas. Men lusten att fara runt och leta var inte särskilt stor. Så jag gick in på Liljeholmens hemsida och minsann, hade de inte en webb-shop!

Så jag beställde både lykt- och lucialjusen och vad jag i övrigt kan tänkas behöva det närmsta året. Lika bra att passa på när man ändå får betala porto. Snabbt gick det och smidigt var det. Det där med internethandel är inte så dumt!

005

 

 

(Lite knepigt känns det, jag vill gärna stödja de lokala handlarna. Men när de inte har det jag är ute efter, så är internethandel ett väldigt bra alternativ.)

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu