Gott Nytt År!

januari 1st, 2015

Årets första inlägg får bli en julklappsbild, bara för att den blev så färgglad att man nästan kommer att tänka på nyårsraketer.

Jag fick pengar i julklapp av mamma och pappa, med stränga order om att använda dem till lyx och onödigheter. Jag har gått och kikat på muffinsformar i silikon ett tag, men tyckt att de var lite dyra. Men nu slog jag till! :-) Kanske inte superlyxigt och jätteonödigt, men när kassan är lite skral så… Jag är jätteglad för mina färgsprakande formar.

003

 

 

Klapp nummer två kommer förhoppningsvis på posten om några dagar och jag har ytterligare några saker i tankarna. Det är bra med snälla föräldrar.

2 Responses to “Gott Nytt År!”

  1. Cecilia skriver:

    Härligt med order om att köpa lyx!
    God fortsättning!

  2. Anette skriver:

    Gott 2015! Här sitter jag med kli i fingrarna att börja blogga igen! Äntligen, jag trodde aldrig att lusten skulle komma tillbaka. Vilka härliga formar. Du verkar ha föräldrar med rätt inställning. Lyx och flärd :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu