Sypuff

januari 8th, 2015

Kanske dags att berätta om mitt andra loppisfynd. Jag har länge velat ha en sypuff,  en nätt en, bekväm att sitta på och billig. En svår kombination, men nu föll pusselbitarna på plats.

012

 

Jag gillar i och för sig tyget, men färgerna passar inte hos mig, mönsterpassningen är inget vidare och det är lite slitet på sina ställen. Så en omklädning får det bli. Mamma hade precis klätt om köksstolarna och jag fick ta över den gamla klädseln. Förhoppningsvis räcker den.

150 kronor fick jag ge för puffen med innehåll. Det tyckte jag var ett bra pris och lite nät-fönstershopping har bekräftat den saken. Hittade flera snarlika puffar för både tre- och fyrdubbla priset.

Det som låg i puffen var väl inga jättefynd och en del av det gick rakt i soporna. Men där fanns ändå en del att glädja sig åt: virknålar, resår, olika band, sytråd och broderigarn.

013

One Response to “Sypuff”

  1. Anette skriver:

    Vilken fin skattkista du fyndade! Jag har en gammal vacker men lite sliten puff efter min farmor. Trots slitenheten vill jag inte klä om den för den påminner så mycket om när jag var liten. Sedan har jag loppisfyndat en för ett antal år sedan. Den vore roligt att klä om. Ska bli kul att se hur du gör och se om jag vågar ta tag i det.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu