Avloppsrensning

januari 16th, 2015

Inte världens roligaste arbete, men när det blir sjö i badrummet när man duschar så har man inte så mycket att välja på.

001

 

Men den här gången fick jag faktiskt lite roligt med hjälp av mina nya vänner….

004

 

Läste tipset någonstans på nätet och tänkte att jag skulle testa. Efter lite manuell rensning hällde jag i först bikarbonat, sedan ättika och till sist varmt vatten. Bubbel och fräs och flashback till kemilektionerna blev det. Och det verkar funka. Egentligen skulle jag kanske ta en körare ibland i förebyggande syfte, om jag bara kan få in rutinen.

2 Responses to “Avloppsrensning”

  1. Cecilia skriver:

    Visst känner man sig nöjd när man klarat av sådant där? Bra jobbat!

  2. Anette skriver:

    Bra jobbat! Jag har läst om den kombinationen men aldrig provat. Brukar låta Gubben min sköta dessa förehavanden :-D . Nåt ska han väl göra i hemmet.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu