Nää, nu ger jag upp!

januari 30th, 2015

Jag stickar och stickar på sjalen, men gör fel hela tiden och får repa upp gång på gång. Det är världens enklaste spetsmönster, men jag är för trött och okoncentrerad. Nu ger jag upp och börjar på ett par sockor i stället. Sjalen får vila i väntan på bättre tider.

006

2 Responses to “Nää, nu ger jag upp!”

  1. Cecilia skriver:

    Kanske sjalens mönster är FÖR enkelt, så du tappar bort dig? Jag har en sjal liggande och det är tio mönstervarv och sedan tio nästan ren slätstickning och jag fasar för dem, tappar räkningen, räknar fel, missar de små ränder som ändå ska göras, stickar för lös eller för hårt omväxlande…
    Ser ut som fina färger i ditt nya projekt!

  2. Anette skriver:

    Rätt tänkt! Ha en fortsatt fin helg :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu