Sockor

februari 17th, 2015

Mina sockor har varit klara ett par dagar nu. Det blåa och gråa är restgarn från tidigare sockor, det cerise ett enstaka nystan jag hade. Mönstret har jag lekt fram medan jag höll på. I skaften är randningen gjord på vanligt vis, på fötterna med lyfta maskor. Bara för att prova lite olika sätt.

005

 

Riktigt så här färggrant brukar jag inte sticka, men jag tycker att de blev riktigt snygga.

3 Responses to “Sockor”

  1. Cecilia skriver:

    Härliga sockor! Jättefina färger ihop!

  2. Anette skriver:

    Håller med! Och här händer det som vanligt saker i en rasande fart :-) .

  3. gunvor skriver:

    Morot i februari! Bonnablod? När ska du börja gjuta i cement?

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu