Ett mysterium

februari 26th, 2015

Det blev en stund i trädgården idag igen. Äntligen tog jag mig för att rensa fågelholkarna. I en av dem hittade jag förutom det man kan förvänta sig, något riktigt skumt. Det satt i en hörna, från tak till golv. Och det satt hårt! En del av vägen följde med när jag med hjälp av maskrosjärnet bände loss det. Fast själv tog det ingen skada, segt och böjligt var det, lite som en tvättsvamp. På sidorna som suttit mot väggarna är den full med avlånga blåsor. Jag har aldrig sett något liknande.

002

 

003

 

När jag nu städat åt fåglarna, hängde jag ut lite ullgarns-snuttar i en talgbollshållare som bomaterial.

005

 

När jag rotade runt lite i en rishög hittade jag det här.

007

 

Och grannen kom och visade mig på lungört i knopp. Jag börjar fundera på om jag gick i ide en månad, så att det egentligen är slutet av mars.

One Response to “Ett mysterium”

  1. Cecilia skriver:

    Men oj en sådan konstig moj! Men jag skriver detta vet jag ju vad det är! :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu