Avslagen helg

mars 22nd, 2015

Efter ett par migrändagar har jag känt mig avslagen och snö och några minusgrader har  inte inspirerat till uteliv, precis. Så jag har mest suttit i fåtöljen och tittat på Hassel på YouTube. Så där halvbra och inte allt för engagerande filmer som man kan behöva ibland. Dessutom har jag inte sett dem tidigare Detta har skett med tröjstickningen i händerna och jag har faktiskt kommit riktigt långt.

Jag har bestämt mig för att sticka färdigt ärmarna först och är nu på mudd nummer ett. Där får jag gå över till strumpstickor eftersom den enda 2,5 rundsticka jag har är 120 cm lång. Magic loop i all ära, men med en så lång kabel blir det bara bökigt.

004

 

Jag hade ju inte som mål att bli klar med den här tröjan nu, utan kanske låta den vila till hösten. Men jag har inte riktigt haft energi att börja på en ny. Nu när jag faktiskt kan se slutet på den får det nog bli att jag stickar klart den innan jag börjar på nästa, som kommer att bli betydligt vårligare.

2 Responses to “Avslagen helg”

  1. Cecilia skriver:

    Stackars dig som haft migrän men åh, så fin tröjan blir!

  2. Anette skriver:

    Huvudvärk är inte kul! Hoppas du mår bättre nu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu