Skördedag

augusti 5th, 2015

Idag har jag skördat broccoli, tomater och lite kålrot för infrysning respektive torkning. För broccolins del blev det slutskörd. Nu ligger plantorna på komposten.

007

 

Jag gör ett litet broccoliexperiment. Jag tog till vara några av de minst träiga stambitarna, skalade och förvällde dem och la dem sedan i torken. Det ska bli spännande att se om det blir ätbart eller ej.

Dagens middag blev också till största delen ur egen skörd. Det animaliska är köpt, men resten togs ur egna land och krukor.

009

 

011

2 Responses to “Skördedag”

  1. Anette skriver:

    Härligt! Vi har varit och metat abborre till katten i regn i kväll. Vad gör man inte för husdjuren :-)

    • KataM skriver:

      Abborre till KATTEN – ni är snälla ni! Vet inte om jag skulle förmå mig att ge bort något så gott till ett djur. ;-) Det måste vara minst trettio år sedan jag åt abborre senast. Nu har du fått det att vattnas i munnen på mig.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu