Lite mat och lite stickat

augusti 27th, 2015

Inspirerad av något jag såg någonstans på nätet, lekte jag fram en ny kvällsmat. Först lade jag bacon i kanten på några muffinsformar och la små tomater på botten.

002

 

Så hällde jag i lite äggstanning kryddad med salt, svartpeppar och gräslök. Jag hade tänkt ha riven ost också, men det glömde jag.

003

 

Sedan gräddade jag dem. Tog inte tiden, men en knapp halvtimme tror jag de fick stå inne. Snabbt och enkelt och väldigt gott. Det här ska jag göra om.

006

 

När jag ätit, stickade jag klart ankelsockorna. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med min lilla sticka, nu när jag blivit händsen med den. Och sockorna blev bra, även om randningen inte stämmer. Brukar vara lite petig med det, men det här var ett restgarnsnystan som inte hade räckte till sådant.

012

One Response to “Lite mat och lite stickat”

  1. Anette skriver:

    Tack för det recepttipset! ser jättegott ut. Och sockorna blev finfina. Vi kom hem från en fisketur i fjällen i förrgår och har huset fullt med bonusdotter från england med familj. På söndag åker de hem igen och då ska jag verkligen ta tag i både att läsa bloggar och blogga själv!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu