Nej, det här är INTE en julförberedelse

oktober 30th, 2015

Jag har köpt två paket grötris. Den ska inte ätas upp!

003

 

Saken är den att jag behöver sy mig en ny vetekudde, men det visade sig inte vara så lätt att få tag på helt vete. Om jag nu inte vill köpa en 25 kilos-säck på Granngården, förstås. Så jag googlade lite och det visar sig att flera persomer använt grötris i stället med gott resultat. Så nu ska jag prova och se. Hoppas det funkar bra.

One Response to “Nej, det här är INTE en julförberedelse”

  1. Anette skriver:

    Lycka till! Bara ordet jul i din rubrik gav mig frossa! Jag var på Jula förra helgen och det var fullt med julsaker överallt! Tomtar, ljusstakar, granar och annat elände. I OKTOBER!!!! Nej, rädda mig från detta elände!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu