Lite stickat blir det ändå

november 26th, 2015

Stickningen flyter inte på så värst just nu, som jag skrev i ett tidigare inlägg. Så jag bestämde mig för att ge mig på några småprojekt i förhoppningen om att det skulle gå bättre. Och det funkar faktiskt rätt bra. Fel blir det fortfarande, men man upptäcker det snabbare i en liten stickning och det går fortare att fixa till. Så jag har stickat en Knubbelchen, som jag blev riktigt nöjd med.

010

Nu ska jag bara prova att tvätta den i 60 grader och se om den håller för det. På garnet står det 40 grader, men det är ett bomullsgarn så det borde funka. Vadden jag stoppat huvudet med däremot, kan bli ett problem. Det var en restbit utan tvättmärkning. Men småbarnstextilier måste gå att tvätta varmt, tycker jag. I värsta fall får jag väl hitta en annan stoppning och göra om lite.

One Response to “Lite stickat blir det ändå”

  1. Monica (syssling) skriver:

    Så fin Nina.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu