Grönt är skönt

februari 18th, 2016

Nu har det dykt upp några tomatkart som redan är bra mycket större än lingon och växer sig större allteftersom dagarna går.

CIMG1443

Och här sticker en liten bomullsplanta upp ur jorden.

CIMG1444

Det ska bli väldigt spännande att se hur den och dess kompisar ska utveckla sig. Fast jag undrar hur jag tänkte när jag sådde alla tio fröer i påsen på samma gång. Här kommer ju att bli rena bomullsplantagen om alla klarar sig. ;-)

Igår var det fyra år sedan jag köpte huset. Innan dess hade jag inte odlat mer än lite örter på balkongen. Det är aldrig för sent att lära!

One Response to “Grönt är skönt”

  1. Anette skriver:

    Den här årstiden är det så roligt att läsa din blogg med odlingar och vårkänslor (fast man blir väldigt avundsjuk). Här har vi massor med snö, men idag skiner solen och då är det otroligt vackert!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu