Äääääntligen!

maj 30th, 2016

I dag tog jag till sist itu med att plantera om mina krukväxter. Det har varit på gång sedan skiftet februari/mars, så det var verkligen på tiden. De mådde inte alls bra, mina stackars blommor, de flesta hade nästan ingen jord kvar. Det kanske är svårt att tro när man läser om mina odlingar, men jag är inte någon hejare på inneblommor, har till och med torkat ihjäl en kaktus. ;-)

När jag letade fram ytterkrukor i lämplig storlek, hittade jag en som jag glömt. Köpte den på en second hand-affär för ett bra tag sedan. Jag tycker att den är så snygg! Den ser väldigt Upsala-Ekeby ut och det står UE i botten, så det stämmer nog.

CIMG1878

One Response to “Äääääntligen!”

  1. Anette skriver:

    De där krukorna är eftertraktade! Och vackra!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu