Oj, vad det växer!

juni 7th, 2016

Grönkålen är stor och fin – och god.

CIMG1914

 

Och nu ser det ut att bli så varma nätter framöver att jag vågat plantera ut gurkan. Fast jag har två plantor kvar som jag inte har någon kruka till just nu. Men den är på väg på posten.

CIMG1917

 

Igår köpte jag fler morotsfrön, så nu är zinkbaljan färdigsådd. Den syns där bakom gurkorna.

Rättstavningsprogram är roliga, förresten. Ordet ”morotsfrön” blir markerat som felaktigt och av ren nyfikenhet tittade jag efter vad datorn föreslog istället. Någon som hört talas om ordet ”moroseness”? Det hade inte jag, men det lät ju väldigt engelskt så jag kollade upp det. Det betyder dysterhet, vresighet. Hoppas att det inte är en fingervisning om hur morötterna kommer att bli. ;-)

One Response to “Oj, vad det växer!”

  1. Anette skriver:

    Ja det är i alla fall allt annat än dystert i dina fina odlingar :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu