…och vad hände med stickningen?

juli 18th, 2016

Inte ett enda inlägg om stickning på nästan två månader. Vad i allsin dar hände?

Jo, stickcaféet tog lite sommaruppehåll samtidigt som jag gjorde fel på tröjan och måste riva upp en bit och trädgården började kräva mera tid. Så jag har faktiskt inte stickat. Jag har tittat på tröjan varenda dag och tänkt att jag snart måste ta tag i det, men mer har det inte blivit.

Men i morgon kör caféet igång igen. Tröjan orkar jag inte tänka på just nu, det krävs lite funderande för att få till det. Men jag behöver  fler ankelsockor, så jag tog ett restgarnsnystan och lade upp till ett par.

CIMG2206

 

Sockor enligt mitt standardmönster är ett bra projekt för ett socialt sammanhang. Det sitter liksom i fingrarna och går av sig självt.

2 Responses to “…och vad hände med stickningen?”

 1. Anette skriver:

  Till hösten funderar jag på att lära mig magic loop och sticka två sockor på en gång. Det låter så himla praktiskt! Jag sålde en hel del garner på loppisen vi hade i lördags men har alldeles för mycket kvar fortfarande. Hoppas sticklusten återkommer till mig.

  • KataM skriver:

   Själv tycker jag bäst om att sticka en socka i taget. Att bli helt färdig med ett delmål i taget passar mig bäst, blir lätt lite stressad annars.

   Håller tummarna för att din sticklust återvänder.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu