Glömsk

oktober 3rd, 2016

Jag har ju glömt att berätta om mitt besök på Östergötlands Ullspinneri. Det är beläget utanför Ödeshög och det tar mig bara någon halvtimma att åka dit men ändå blir det sällan av.

Men i sommar har de haft en utställning med kläder av två japanska designers som jobbar med stickning, virkning och knyppling och den ville jag se.

Jag åkte dit en av de allra sista dagarna utställningen pågick och det var ju tur att jag inte missade den. För vilka kläder! Det var svårt att ta bra bilder av detaljerna, tyvärr. De virkade topparna hade till exempel insnitt som fick dem att sitta som gjutna, men det klarade inte min kamera riktigt av att fota. Men här är i alla fall ett axplock av alla bilder jag tog.

CIMG2489

 

CIMG2491

 

CIMG2495

 

CIMG2496

 

CIMG2508

 

CIMG2536

 

3 Responses to “Glömsk”

  1. Monica (syssling) skriver:

    WoW!!! Fantastiskt vackra. Hade verkligen velat se dem i verkligheten.

  2. Cecilia skriver:

    Oj, det tar hantverket till en annan nivå!

  3. Anette skriver:

    Så vackra kläder! Skulle gärna äga nummer 4 och 5!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu