Rishög

oktober 11th, 2016

För ett par veckor sedan fick vi som bor på min gata meddelande av kommunen om att vi måste ansa träd och häckar som växer ut mot bilvägen. Jag insåg att jag var en av de skyldig, har faktiskt inte tänkt på hur tallhäcken brett ut sig över vägen. Så nu har jag börjat gå lös på den med grensax och såg och på gräsmattan växer rishögen allt mer.

CIMG2742

 

 

CIMG2743

 

 

Det är lite synd, för häcken stoppar nordanvinden, men jag förstår ju att man inte kan ha stora grenar som växer ut över vägen. Inte minst när snöplogen ska fram, kan det bli problem.

Där jag måste rensa som mest blir det inte mycket kvar, så den delen av häcken är det nog på tid och längd bara att ta ned och ersätta med ett staket. Ja, ja, det är smällar man får ta.

2 Responses to “Rishög”

  1. Cecilia skriver:

    Trust jobb i den meningen att det inte blir något av det som du önskar för din trädgård, annars är det rätt kul att klippa buskar. Hoppas komunen bjuder på en kontainer för riset!

    • KataM skriver:

      Ja, det hade ju varit underbart, men sådan service har de inte. Det blir till att klippa det i bitar, stoppa i en säck och lägga säcken i soptunnan. Inte världens roligaste jobb, men med en bra ljudbok som sällskap går det rätt bra ändå.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu