Dagen efter, dagen före

december 31st, 2016

Att man är dagen efter på nyårsdagen är väl knappast ovanligt. Men varför vara som alla andra? Jag är dagen efter idag. Dock inte på grund av överdrivet alkoholintag – sådant ägnar jag mig inte åt – utan för att migränen slog till igår. Lite dåligt tajming, eftersom jag skulle fått besök av en vän som är i Vadstena några dagar. Vi skulle haft en liten stick- och fikastund igår eftermiddag, men det fick jag lämna återbud till.

Idag är jag trött och slak och alldeles darrig. Inte konstigt, med tanke på att jag inte fick i mig mat eller dryck på nästan ett dygn. Det får nog bli en tämligen stilla dag framför datorn med något jag köpt för julklappspengar.

CIMG2910

 

Och jag tror knappast att jag kommer att stanna uppe till tolvslaget. Det lär väl bli ett nytt år även om jag inte vakar in det.

Kameran verkar förresten vara dagen efter, den också. Den envisas med att datera kort tagna idag 2019-03-13. Att justera datumet hjälper inte, det blir likadant i alla fall. Kanske är den på väg att ge upp andan. Den har bra många år på nacken, så det kanske bara är att acceptera faktum.

Hoppas ni andra mår bra och har ork att vara uppe till tolvslaget, om ni vill. Gott Slut!

2 Responses to “Dagen efter, dagen före”

  1. Fale Artut skriver:

    Gott Slut, Och Gott Nytt År!

  2. Cecilia skriver:

    Det är förstås alltid fel dag, men lite extra tråkigt med migrän när man har planer. Hoppas du börjar nya året helt återställd! Önskar dig ett gott nytt år!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu