Äääntligen!

februari 26th, 2017

I går kväll blev äntligen koftan färdig. Om jag inte hade måst riva upp nästan en hel ärm och om armbågen inte hade krånglat, så skulle den varit klar för länge sedan. Ärmarna är fortfarande lite tajta, men det fixade jag till med blockningen.

CIMG3078

Det jag inte är riktigt nöjd med är att översta knappen sitter snett i förhållande till de andra. Men eftersom knappkanten och halsringningen är stickade vinkelrätt mot varandra, gick det inte att få det bättre än så. Eller, det kanske vore möjligt, men jag klarade det inte.

CIMG3083

Nu ska jag försöka att inte starta en ny stickning på direkten. Jag har ett kuddfodral att sy och en hög stänkta lakan som väntar på att bli manglade. Det vore bra att få det gjort först.

2 Responses to “Äääntligen!”

  1. Cecilia skriver:

    Den blev ju jättefin! Den lite sneda knappen tänker ingen på när koftan sitter på dig, du står ju inte så stelt och stilla som provdockan!

  2. Anette skriver:

    Ser fantastisk ut! Åh, vad fin du ska vara nu i vår!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu