Nu ska väl ändå gräset lära sig att hålla sig på sin plats

mars 28th, 2017

I somras köpte jag rabattkanter som aldrig blev av att gräva ned. Men idag plockade jag fram spaden och satte igång. Jag hoppas att det ska hjälpa, för gräset – och mossan – växer in i rabatterna med expressfart.

Just den här kanten vill jag ha lite böljande. Jag började med att lägga ut en slang att gräva efter Jag är inte hundraprocentigt nöjd, men det får duga.

För att förankra kanten, har jag stampat till jorden ordentligt precis intill. Därmed har jorden ”krympt”, så jag behöver fylla på med mer, men just nu har jag varken kompost- eller köpejord, så det får bli en annan dag.

CIMG3192

 

CIMG3194

 

CIMG3195

 

När jag grävde, dök årets först åkersnigel upp. Så jag tog mig för att strö ut lite Snigeleffekt på väl valda ställen, bara för säkerhets skull.

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu