Hallå, hallå!

april 18th, 2017

I går kväll kom jag hem efter sedvanligt påskfirande på Heliga Hjärtas kloster. Vårvädret drog sig tillbaka lite, det blev betydligt kallare och på långfredagen snöade det till och med lite grand. Men några promenader blev det i alla fall, det hör liksom till att inspektera vårblommorna. Snön smälte snabbt i solen, men låg kvar till påskafton i skugglägen.

CIMG3329

 

CIMG3331

 

CIMG3336

 

Tycker man om mossbelupna trollskogar, är Omberg ett bra ställe att vara på. Nog får man lust att lägga sig ned i det mjuka gröna!

CIMG3344

 

Fast mest var dagarna fyllda av gudstjänstliv och trevligt umgänge. Som vanligt en blandning av gamla och nya bekantskaper.

Idag åkte jag och handlade. Framför köttkylarna blev jag stående som vid åsynen av en oväntad skatt. Där fanns hur mycket som helst med kort datum och 30% rabatt. Min frys var nästan tom på kött, så jag handlade av hjärtans lust. Nu står jag mig ett bra tag!

CIMG3364

 

 

 

 

 

2 Responses to “Hallå, hallå!”

  1. Cecilia skriver:

    Låter som du haft fina dagar i påsk!
    Roligt att fynda mat och bra att köpa denna utmärkta mat istället för att låta den gå till spillo!

  2. Fale Artut skriver:

    Klimatsmart att köpa och frysa!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu