Äntligen!

april 26th, 2017

Kallt och grått, regn och snö har det varit på sista tiden. Men idag kom våren tillbaka. Det har visserligen inte varit mer än åtta grader i skuggan, men solen har lyst hela dagen och gjort det varmt och gott och vädrprognosen visar bara plusgrader framöver. Så idag satte jag igång utevattnet och därmed kan jag också börja så på allvar i mina bäddar. Fast det kommer jag inte att hinna med förrän tidigast på söndag, tror jag.

CIMG3371

 

Lite sådde jag för några veckor sedan, bland annat rädisor, och de har faktiskt tittat upp nu.

Och fåglarna är kärlekskranka och äter och äter…

CIMG3370

2 Responses to “Äntligen!”

  1. Cecilia skriver:

    Vårkänsla! Härligt!

  2. gunvor skriver:

    Tack för sången,. nu går det nog lätt att städa

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu