Kylslagen lördag

juni 3rd, 2017

Idag är det kallt och regnigt och att gå ut lockar inte alls. Så då bestämde jag mig för att ta en heldag med stickning och Star Trek. Det är verkligen på tiden att bli färdig med den lila tröjan som jag påbörjade för över två månader sedan. Det  blir inte mycket stickat så här på våren när det är så mycket att göra i trädgården.

CIMG3535

2 Responses to “Kylslagen lördag”

  1. Cecilia skriver:

    Låter nysigt! Här blev riktigt fint på eftermiddagen, kvällen men besöket i kohagen gjordes i fullt regnställ! (Hade gärna sett din flykt under stängslet!)

  2. Anette skriver:

    Ska inte säga att jag längtar efter en regnig dag för då slår det väl in… Vi har jobbat i trädgården varje dag i över en vecka nu, och det är mycket kvar att göra. Har inte läst en rad i en bok på hela tiden och det är väldigt ovanligt. Skulle åxå gärna sett din flykt från kossorna :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu