Det har kommit en katt ibland hermelinerna

juni 26th, 2017

Jag brukar vara superdupernoga med att märka mina sådder och det är sällan något går fel. Men det händer, och därför växer det nu en stor tomat bland mina små busktomater. Typiskt nog har den dessutom hamnat precis vid terrassdörren, som nu inte går att öppna längre. Krukan är för tung för att jag ska orka flytta på den, så nu tänker jag helt sonika klippa bort det mesta av plantan, men spara blommor, kart och de blad som växer bort från dörren.

CIMG3638

 

I början av min odlarkarriär var jag jätterädd för att plocka bort blad, men jag har blivit tuffare med åren. De flesta växter verkar klara en ganska ordentlig stympning och dem jag har till nytta, inte till lyst, kan jag gå ganska hårt åt.

 

One Response to “Det har kommit en katt ibland hermelinerna”

  1. Anette skriver:

    Tomat som tomat :-) . Den ville kanske ta hand om de små.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu