Stoppapparat

augusti 8th, 2017

Fale Artut, vars blogg jag följer, skrev härförleden om en stoppapparat. Någon sådan hade jag aldrig hört talas om och min nyfikenhet väcktes. Trodde att det skulle vara svårt att få tag på, men minsann om det inte fanns en på Tradera – och minsann om jag inte vann budgivningen. Auktionen avslutades i söndags, jag betalade på stört och idag damp apparaten ned i brevlådan.

Den är jättefin, frågan är om den är använd alls. Nu ska jag se om jag kan lära mig använda den. Det verkar inte alltför svårt. Jag har flera par strumpor som börjar bli väldigt tunnslitna, så jag ska testa med ett par av dem.

 

CIMG3929

2 Responses to “Stoppapparat”

  1. Fale Artut skriver:

    Men visst är den lite häftig? Jag har aldrig sett någon sådan, men skall absolut testa den. Kulturarbete!

  2. Fale Artut skriver:

    Minsann har inte priserna gått upp, vad det verkar. Såg en till på Tradera.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu