Rena kolonin

augusti 30th, 2017

Möss är tydligen mer sociala än jag trodde. Ett bo, en mamma och sju ungar till, nära det jag grävde fram igår. Hoppas att ingen av dem var ett syskon till gårdagens kull, som har fått ligga där ensam. Nåja, nu är de också dränkta. Tack och lov går det fort. Och nu är det så lite sand kvar att att jag vet säkert att där inte finns fler bon.

CIMG4043

 

CIMG4042

One Response to “Rena kolonin”

  1. Anette skriver:

    Usch och fy vad du stötte på! Jag förstår att du kände dig usel men det är ju skadedjur så det är det enda att göra. Jag har inga problem att slå ihjäl vuxna möss men man blir ju lite larvig när det har med bebisar att göra :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu