Jag är så nöjd!

september 27th, 2017

Nu är rabattlådan/staketet klart och jag är så jättenöjd. Synd att jag inte har en före-bild att visa, så att ni kan se förändringen.

CIMG4120

 

CIMG4118

Min ursprungliga tanke var att göra i ordning rabatten nu i höst, men jag har tänkt om. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det, så det är bättre att ta vintern på sig för planering. Det jag ska göra redan nu, är att flytta en hortensiabuske som är väldigt fin, men som står på en lite undangömd plats. Bättre att sätta den där jag verkligen kan se den. Och så ska jag peta ner några lökar och en liten frösådd julros som jag tror att jag kommer att vilja ha där framöver.

I övrigt ska jag försöka få bort ogräsrötter så gott jag kan, lägga i wellpapp för ytterligare ogrässtopp och sedan fylla lådan med halvfärdig kompost. Då kommer jag inte att behöva lika mycket köpejord i vår och det är ju bra.

Jag har också planer för gräsmattan mellan staketet och huset, men dem berättar jag inte om nu.

One Response to “Jag är så nöjd!”

  1. Lilla S skriver:

    Vad fint det blev, vilken skillnad!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu