Har ni sett så fin!

juli 5th, 2017

Jag hade en trädgårdskorg i plast där ena handtaget gick sönder. Så jag köpte en till av samma slag och detsamma hände med den.

Nu har jag ju börjat med operation-undvik-plast-så gott-det-går, så jag bestämde mig för att köpa en vanlig hederlig flätad korg. Jag såg häromdagen att de hade just sådana i en ny byggnadsvårdsaffär i Vadstena och idag gick jag dit.

Jag har inte varit inne där förut och det var en jättefin butik. Lite olika färg av mer traditionellt slag, som slamfärg, några tapeter med gamla mönster, penslar och borstar av naturmaterial, emaljskyltar, gammaldags beslag, krokar, handtag mm. Och så korgar, då.

Jag köpte den stora, en rejäl sak som når mig lite över knäna. Den är jättefin och nu längtar jag efter att ge mig ut i trädgården och inviga den.

CIMG3711

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu