Lite smått och gott till maten

juli 4th, 2017

Premiärskörd av kålrabbi, sockerärtor, späd gul lök och senaste omgången rädisor. Ska göra en sallad av det tillsammans med sallat, rucola och rostade solroskärnor. Och så steker jag en kotlett och lite rädisbaljor. Det ska nog bli gott.

CIMG3710

4 Responses to “Lite smått och gott till maten”

 1. Anette skriver:

  Ser jättegott ut. Jag har fått de första små rädisorna, sockerärt och snart är salladslöken så pass att man kan använda den. OCH idag har jag skördat min första GURKA!!! Kommer på bloggen så småningom :-) .

  • KataM skriver:

   Min gurka blommar inte ens än, så nu blir jag lite avis. Fast jag får väl skylla mig själv, var ovanligt sent ute med sådden.

 2. Cecilia skriver:

  Mmmm, det blev väl en riktig festmåltid!

 3. Fale Artut skriver:

  Så gott det ser ut! En röd tomat här, och en gul på väg. Lyxigt med egenodlad mat!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu