Något att se fram mot

juli 3rd, 2017

Någon som minns hantverksdagarna i Hunnevad som jag var med på i fjol? Det var så roligt, så jag har anmält mig i år igen. Några saker blir repris från förra året, men det blir också mycket nytt. Just nu känns näverstickning och att spinna nytt garn av gamla restgarner särskilt spännande.  Och så att sticka/knyppla handledsvärmare. Och brickvävning, som jag aldrig lyckades få ordning på när jag gick i Gamleby. Och några andra saker.

Hmm, det känns som om jag skulle behöva en hel vecka i stället för bara tre dagar. Men roligt ska det bli. :-)

2 Responses to “Något att se fram mot”

  1. Cecilia skriver:

    Ja, det var verkligen många saker! Spinna nytt av gammalt verkar intressant, du måste berätta sedan!

  2. Anette skriver:

    Så kul! Skulle gärna gått på ett sådant!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu