Pyttelitet jubileum

februari 1st, 2012

Jaha, då har jag bloggat i precis en månad och lärt mig en hel del. Och utan att slänga datorn i väggen i ren frustration, dessutom. Än finns det mycket att lära, men just nu ägnar jag mig mest åt att få in det jag redan lärt i ryggmärgen. Det händer så mycket både i skolan och privat för tillfället och man ska inte överbelasta hjärnan… ;-)

Idag har jag varpat till nästa väv. Det ska bli en gångmatta och en dörrmatta på samma varp. Tre helt nya saker ska jag lära mig: att väva i trissvävstol, att använda redkam istället för att förskeda och att dra på själv med pådragningsknekt. Spännande!

One Response to “Pyttelitet jubileum”

  1. Tina skriver:

    Låter onekligen spännande! Redkam står högt upp på önskelistan – ska bli spännande att höra vad du tycker om det (själv har jag aldrig provat, bara läst om). Pådragningsknekt verkar också väldigt praktiskt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu