Hus!

februari 24th, 2012

Jag har köpt hus!

I fredags fick jag tillträde, så jag har ägnat sportlovet och att packa och packa upp, börja måla och handla. På skolan ingår ju det mesta, så jag får i princip börja om från början med mat, städgrejor och sådant. Och det är lätt att glömma småsakerna. Som när jag skulle laga mat första kvällen och insåg att det enda i kryddväg jag hade var salt, tomatpuré och ett par vitlöksklyftor. Det blev inte den mest spännande köttfärsgryta jag gjort…

Eftersom väggar nästan alltid ser lite sjaskiga ut när tavlor och möbler kommer bort, har jag bestämt mig för att måla det mesta. Så det blir vad jag får ägna helger och lov åt innan skolan slutar. Därför har jag bara tagit hit det viktigaste i möbelväg .

Köket är det rum som är mest i ordning.

Köket med morgonsol via vardagsrummet

Köksutsikt

Det största rummet ska bli textilateljé har jag tänkt.

Det ska bli spännande att se vad som händer i trädgården när våren kommer. Snön har smält under veckan och låtit snödroppar och julrosor titta fram.

Röda julrosor

2 Responses to “Hus!”

  1. Birgitta skriver:

    Grattis till husköpet. Ska bli roligt att få se din textilateljé när den blir klar.
    Ha det så gott.
    Kram Birgitta

  2. MalinSj skriver:

    Grattis och lycka till! //MalinSj

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu