Slut på lovet

februari 26th, 2012

I morgon börjar skolan igen. Jag ser fram mot att börja väva mattor – om nu garnet har kommit, vill säga.

Jag pratade med Yvonne under lovet och hon har hunnit trycka en rapport och börjat väva lite på vårt gemensamma projekt. Det ska bli spännande att se.

Men det är tråkigt att lämna huset, även om jag är tillbaka om några dagar. Jag har ägnat en stor del av lovet åt att måla om det minsta rummet. Tills vidare får det vara ett slags vardagsrum i miniformat. Det kan vara skönt att ha ett fint rum att vara i mitt i allt stök, även om det bara finns plats för en, möjligtvis två, personer.

Nu är mina snälla föräldrar där ett par dagar. När jag kommer tillbaka har pappa målat taket i ateljén och då är det bara för mig att ge mig på resten. Det lär ta några helger, för det är ett stort rum, med många fönster. Men det är ett roligt jobb, så det gör inte så mycket att det tar tid. Förutom då att jag är så ivrig på att få se det färdiga resultatet.

2 Responses to “Slut på lovet”

 1. Monika skriver:

  Hej.
  kom in på din blog via någon annans, o kollade runt lite. Reagerade på att du/ni hängt handdukarna runt lamporna! Det kände jag igen- jag såg det i helgen!!! och vi kommenterade det o tyckte att det var så snyggt!
  scrollade vidare i din blogg o till slut fick jag det bekräftat-det är på Gamleby folkhögskola du går. tyckte väl jag kände igen mig.
  Jag var där i lördags på en bandvävskurs. Ni har en fin vävlokal o man blev sugen….
  Välkommen att titta in på min blogg-http://minafingrarsverk.blogspot.com – där har jag berättat om kursen bl.a.
  Lycka till men kommande projekt. Jag ska titta in till dej i fortsättningen./hälsningar Monika

  • KataM skriver:

   Hej Monica!

   Vad roligt att du hittat till min blogg!

   Jag hade gärna varit med på bandvävningskursen själv, om vi inte haft sportlov. Jag såg Lisbeth förbereda vävarna veckan före lovet och det såg så spännande ut. Jag ska genast titta in på din blogg och se vad ni hade för er.

   Katarina

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu