Lothlórien

februari 28th, 2012

För några år sedan fanns det en underbar svensk nätbutik med det lika underbara namnet Spinspiration. Tina som drev den, sålde redskap och material för spånad och det var tack vare henne jag blev indragen i spinnträsket. Hon hade också en fiberklubb, där man prenumererade på handfärgade fibrer tre månader i sträck. Vad som kom var en överraskning och det var alltid lika roligt att öppna paketen. När Spinspiration lades ner, var det fiberklubben jag saknade mest.

Men nu har hon startat klubben igen, via sin blogg Ulltopia och idag kom den första omgången fibrer. 150 gram polworthfibrer, en ny bekantskap för mig, som ska bli spännande att spinna. Underbart mjukt och skönt är det.

Temat för den här perioden är Midgård och först ut var Lothlórien. Det kunde ju inte vara bättre. Tyvärr gör inte bilden ullen rättvisa. Färgerna är mycket mildare och mjukare och mer skiftande i verkligheten. Men det ger en liten aning om hur det ser ut i alla fall.

One Response to “Lothlórien”

  1. Syster Yster skriver:

    Så fint! Det passar nog dig precis.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu