Seeeg dag

mars 22nd, 2012

Jag vaknade innan väckarklockan ringde och kände mig riktigt pigg. Det har varit lite si och så med morgonpromenaden de senaste veckorna, eftersom jag varit så trött. Men idag fick jag till det och vädret kunde inte varit bättre.

Så här vackert ligger skolan, alldeles intill Gamlebyviken. Den vita byggnaden man skymtar är själva skolbyggnaden. Elevbostäderna ligger till höger om den, skymda bakom träden.

En bra börja på dagen, alltså. Men sedan har det varit som att vada runt i kolasås. Arbete som kräver eftertanke eller koncentration har varit helt omöjligt. Men praktiskt arbete av enkel rutinkaraktär har fungerat rätt bra. Fint då, att det är just sådant jag behöver ägna mig åt just nu. :-)

Jag har växlat mellan att göra orientalisk fläta på gångmattan och att väva ett kantband till badrumsmattan.

Tänk att hammare, spik och tvingar också ingår i väverskans utrustning!

Och så damp det ned ett oväntat brev, som gladde mig mycket. Bara för att det var från en gammal arbetskamrat och vän som jag inte har mycket kontakt med nu för tiden, men tänker på och saknar då och då.

One Response to “Seeeg dag”

  1. Syster Yster skriver:

    Mmmm kolasås. SÅ gott! Men inte att gå i kanske…. Kram.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu