Måsar!

april 1st, 2012

När måsarna återvänder – det är kanske mitt allra bästa vårtecken. Jag är van att se några stycken åt gången. Men nu, titta bara! Och det är bara en del av flocken.

2 Responses to “Måsar!”

 1. Birgitta skriver:

  Inte har det varit vår i luften idag. Vinden har varit isande kall och det har kommit snö- eller hagelskurar flera gånger. Då är det skönt att kunna vara inne och bara slappa. Ska bli roligt att se dina löpare i östgötadräll.
  Kram Birgitta

  • KataM skriver:

   Fast jag tänker att bakslagen också hör våren till. Och om man sitter i solvärmen innanför en fönsterruta och lyssnar till måsarnas skri, är det inte så svårt att låtsas att man sitter vid havet en varm sommardag. :-) Kanske att det är därför som just måsarnas återkomst är mitt favoritvårtecken.
   Katarina

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu