Det är mycket nu!

maj 9th, 2012

Det märks att vi är på upploppet i skolan – det händer massor på alla fronter. Så det är nog bara att räkna med att bloggen kommer att bli lite styvmoderligt behandlad de närmsta veckorna.

I lördags var det Folkhögskolans dag och vi hade öppet hus. Det var roligt, men mycket att förbereda innan. Vi ställde ut i princip allt vi gjort under skolåret. Det var kul att se det samlat, för då insåg man hur mycket vi faktiskt hunnit med. Allt kan jag inte visa, men några godbitar får det bli.

Under dagen hann jag väva färdigt drälldukarna. Bilder kommer när de är fållade och klara.

Igår började jag på det som ska bli mitt sista skolprojekt: gardiner i tuskaft och myggtjäll. Det känns lite extra spännande, eftersom Lisbeth inte verkar helt säker på hur vi ska göra. Men hon brukar ju reda ut saker och ting, så det blir säkert bra.

Idag har jag dragit på och solvat. Så om inget går galet, ska jag kunna börja väva i morgon. Det blir en helvit väv den här gången. Helt annorlunda mot det jag gjort tidigare. Sådant är alltid kul!

2 Responses to “Det är mycket nu!”

 1. Monika skriver:

  Det var fina saker ni gjort. Hade gärna kommit o tittat..lite för långt bara.
  Det blir säkert fina gardiner- jag vävde också gardiner i myggtjäll …för eeeevigheeeter sen. Dom är fina än.
  Lycka till!
  Hälsningar Monika

 2. Syster Yster skriver:

  Åh, så fint! Ser fram emot att få titta, klämma och känna i sommar.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu