Heldag i Motala

juni 8th, 2012

Eftersom jag skulle på ett möte i Motala, bestämde jag mig för att uträtta diverse ärenden och lära känna staden lite grand.

Eftersom min orienteringsförmåga är på nivån jag-kan-gå-vilse-i mitt-eget-kök, körde jag naturligtvis helt fel mellan två ställen jag skulle till. Men sån´t ingår liksom när jag är ute och far i okända trakter.

Bäst var besöket i GP Väv och Garnbod. Där fanns det godis för en garnoholic som jag. Fast något garnköp blev det inte. Däremot fick jag tag på skeden jag behöver till nästa väv. Nu är jag riktigt sugen på att komma igång. Men det är ytterligare lite saker jag måste skaffa först.

Jag gjorde också ett besök på en plantskola, där jag köpte lite blommor och träffade den här filuren.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu