Long time no see

juni 23rd, 2012

Det tycks vara alldeles omöjligt att få ordning på bloggandet just nu. Jobbet  i huset och trädgården tar tid och kraft och när jag slår mig ner framför datorn, orkar jag inte riktigt med att skriva några inlägg. Men jag börjar se slutet på målandet och hoppas att det blir bättre sedan.

Jag har hur som helst tagit kort på fler av mina screentrycksalster.

Här har jag lekt lite med samma original. Det var roligt att se hur olika det kan bli.

Det här kanske blir en lite gardinkappa till duschrummet så småningom.

Det här kan bli en höstlöpare.

Och så något att sätta på väggen.

Det där med rapportering är inte alltid så lätt. Här fick jag absolut inte till det. Hur jag än gjorde, så hamnade inte trycket där jag ville. Men efteråt insåg jag vad som förmodligen blev fel. Och då gör det ju inte så mycket  - huvudsaken är att man lär sig.

Det sista trycket blev jag mest nöjd med. Tyvärr hann jag inte trycka hela tyget innan det var dags att städa undan för att kursen var slut.

5 Responses to “Long time no see”

 1. Syster-Yster skriver:

  Länge sedan jag tänkte på den vackra dikten som satt i köket på vår barndoms kära ”sommarslott”. Åh, vad jag blev varm i hjärtat!

 2. Gunilla skriver:

  Wow! så vackert det blir och så olika när du leker med färger och mönster. Och vad du hinner med ändå. Inte konstigt att du tycker tiden inte riktigt räcker till, när du har så många olika projekt på gång. Njuter också av mina vallmoblommor. Det blir bara fler och fler för varje år! Kram!

  • KataM skriver:

   Tack! Vad kul att du tycker det blir fint.

   Det låter bra att dina vallmor ökar i antal. Då tänker jag tydligen rätt när jag låter frökapslarna sitta kvar.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu