Svärmeri

juli 24th, 2012

Idag har de svärmat, myrorna.

Den här stackaren travade fram och tillbaka samma sträcka på mitt bord i över en halvtimma. Hon hade tydligen svårt att få tag på en friare.

Naturen är full av små dramer, om man bara tittar efter…

Själv har jag varit ganska trött idag, efter en trevlig gårdag tillsammans med en vän. Hon slog mig i Alfapet – som vanligt. Men vad gör det när man har trevligt!

Jag tog mig en riktig slappardag i det underbara högsommarvädret. Jag har suttit i skuggan med min sprillans nya läsplatta och läst Hungerspelen. Det är verkligen smidigt att kunna låna böcker utan att behöva ta sig till biblioteket. Dessutom var det behagligt att läsa från plattan. Och när man inte behöver sitta och hålla upp en bok, utan bara kan lägga plattan i knät, blir det mycket mer avslappnat.

Inget kan naturligtvis slå känslan av att hålla i en riktig bok, lukten av pappret, ljudet när man bläddrar. Men läsplattan har definitivt sina fördelar. Och så kommer packningen när jag reser bort i fortsättningen att bli mycket lättare.

I trädgården har stockrosorna börjat blomma…

…och snart kommer jag att kunna skörda min egen squash. :-)

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu