Finfrämmande i sommarvärmen

juli 25th, 2012

Idag hade jag min syster och mina två syskonbarn på besök. Så det var extra roligt att finvädret fortsatte.

Efter middag hos mig, åkte vi in till Vadstena. Där blev det lite lätt shopping, äventyrsgolf och besök i en antikaffär som är lite speciell. De har nämligen byggt upp olika hemmiljöer från forna tider. Och för att göra illusionen ännu bättre spelar de passande musik. Louis Armstrong och Ella Fitzgerald bland annat. Musik som jag växt upp med och tycker så mycket om. En inspelning av ett radioprogram från krigsåren spelas upp i ett av rummen.

Här finns också Vadstenas sista skrädderi återuppbyggt. Det är ju lite extra roligt för en textiltok som jag.

När jag blivit ensam igen, satte jag mig på terrassen och läste ända tills klockan var halv tio. Det var andra dagen i rad jag kunde sitta ute så länge och det har inte hänt förut i sommar. Det är skönt att i alla fall få några sådana kvällar. :-)

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu