Roar mig kungligt

september 20th, 2012

Idag har jag varit på IKEA. Det är inget större nöje direkt. Fast en torsdagsförmiddag veckan innan löning var det riktigt drägligt.

Men nu när själva inköpen är klara, har jag det roliga kvar. Monteringen! Det är hur kul som helst. Jag brukar skoja om ibland att jag kunde starta en firma som monterar IKEA-möbler åt andra.

Tre bokhyllor, en CD-pelare och en bäddfåtölj ska jag få nöjet att sätta ihop. Den minsta bokhyllan är klar, så när som på dörr och hyllor. Och stommen till fåtöljen är också färdig. Nu måste madrassen ligga och fluffa till sig efter sin tillvaro som vakuumförpackad. Men i morgon ska den få sitt överdrag. Sedan blir det spännande att se om jag gjort allt rätt, så att det går att förvandla det som nu är en säng till en en fåtölj.

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu