Möblerna färdigmonterade!

september 21st, 2012

Idag har jag varvat möbelmontering med film. Jag är väldigt nöjd med både hyllor och fåtölj. Fast jag ska nog köpa dörrar till ytterligare en av bokhyllorna. Då slipper jag se röran, och mer lättstädat blir det också. Och så får jag ju faktiskt plats med en CD-pelare till, att sätta en del av mina filmer i.

Till fåtöljen valde jag vit klädsel, de andra gillade jag inte. Så för att slippa tvätta i tid och otid, har jag lagt dit yllefilten Snark designad av Viola Gråsten och tillverkad av Tidstrand.

Vi hade dem som sängöverkast på gästrummen på mitt gamla jobb. Där hade de legat sedan 60-talet och började bli slitna, så man bytte ut dem. Hugade medarbetare fick ta, de som blev över tror jag slängdes.

Jag tog en, bara för att jag tyckte om dem. Då hade jag aldrig hört talas om Viola och hade ingen aning om att filtarna är värda en del idag. Nu ångrar jag att jag inte tog fler. Visst var de lite slitna i kanterna, men annars var de flesta i helt acceptabelt skick.

 

 

 

One Response to “Möblerna färdigmonterade!”

  1. Monica skriver:

    Det ska bli kul att se din Esmeralda/Singoalla också! Roligt mönster att sticka, tycker jag.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu