Inte så bloggmässigt

september 24th, 2012

Nu med hyllor ock skåp på plats ägnar jag dagarna åt att plocka, rensa, sortera, flytta om. Det är inte särskilt bloggmässigt. Roligare saker kan man läsa om. Och inte är det så inspirerande med bilder på pappershögar som ska in i pärmar, eller lådor märkta ”Utrensat”, ”Diverse kontorsmaterial” och annat ospännande. Tid tar det dessutom. Det är många beslut att fatta och ibland fastnar man i minnen som saktar ned processen ytterligare. Men det kommer att bli bra när det är färdigt.

Medan jag sorterar funderar jag över kommande vävar. Jag behöver några kuddar i nya bäddfåtöljen och vill så klart väva överdrag till dem. Kontoret/gästrummet/filmtittningsrummet har kommit att gå i blått, så färgen är given. Men längre än så har jag inte kommit än.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu